gallery/logo vetius nieuw klein

The landscape is changing. Are you prepared?

  tel: +31 (0)85 002 0848

over ons


Vetius Biotechnology is een gespecialiseerd bureau voor de ontwikkeling van innovatieve en duurzame compactvoeders, supplementen en verzorgingsproducten voor rundvee, paarden en honden. Wij richten ons op de natuurlijke ondersteuning van de gezondheid en het welzijn van het dier.


Een dier in een betere conditie is minder ziek, ervaart een hoger dierwelzijnsniveau en verliest minder productie. Voor onze producten maken wij uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig zijn onderzocht op werkzaamheid.


Vetius werkt samen met dierenartsen, apothekers en onderzoekers.  

R&D

 

Vetius Biotechnology gebruikt de nieuwste (moleculair) biologische technieken voor de isolatie en het testen van bio-actieve stoffen uit de natuurlijke grondstoffen die wij als basis voor onze producten gebruiken.

 

Belangrijk doel van onze producten is een ondersteuning van het microbioom. Het microbioom in de darmen en pens speelt een essentiele rol in de weerstand, voederconversie of vertering, het milieu, antibiotica resistentie, de ziektestatus, etc. Nieuw onderdeel in onze productontwikkeling is het microbioom van de huid en uierhuid.