Dierenartsen

Info voor dierenartsen


Dierenartsen komen op het erf regelmatig onduidelijke natuurlijke preparaten/ producten tegen die door veehouders worden ingezet bij ziekten en problemen van de koe of kalf. Geschat wordt dat ruim de helft van alle melkveehouders natuurlijke middelen inzet. Het vrijwel onmogelijk om als dierenarts de veehouder hierover te kunnen adviseren omdat de meeste producten onduidelijk zijn in samenstelling, dosering en inzet.

Over onze producten willen je als dierenarts graag informeren. En ook om je inzicht te geven over de plaats en regelgeving van goede natuurlijke preparaten en producten. Wil je als dierenarts zelf je kennis verdiepen over het gebruik van de natuurlijke middelen in de veehouderij, dan kan dit via een geaccrediteerde cursus van het Platform Natuurlijke Veehouderij waaraan Bureau Vetius ook deelneemt.
De cursus is geaccrediteerd bij het Collectief Praktiserende Dierenartsen en geaccrediteerd bij PE-Veterinair

Op onze Nieuws pagina vind je meer informatie over de ervaringen van dierenartsen die natuurlijke middelen in de praktijk toepassen en artikel van de faculteit Diergeneeskunde van de UU.

Indien je als dierenarts interesse hebt in onze producten voor advisering of verkoop, dan komen we graag bij je langs om uitleg te geven over productie, werking/ mechanisme, samenstelling, actieve stoffen en standaardisering. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij onze productielocatie voor uitleg en rondleiding.


Neem vrijblijvend contact met ons op.

085-0020848
info@vetius.nl