Ervaringen

Ervaringen van gebruikers


Melkveehouder G. Veldhorst, Sinderen: "De Proteq en Mastiq bolus zet ik met succes in bij uierproblemen. Ik start zo vroeg mogelijk met ingeven bij de koe, bij beginnende signalen. Dat geeft het beste resultaat. De Proteq en Mastiq bolus gaan heel goed samen met de Penodol bolus. De bolussen versterken elkaar. Derminal UierZorg smeer ik bij volkjes of een hard kwartier. Het is een erg prettige olie die niet irriteert bij de koe en aan mijn handen. Een paar dagen smeren of iets langer als het nodig is. Bij twijfel kan je gelijk beginnen met deze producten. Melk kan je gewoon doorleveren omdat je geen antibiotica gebruikt. De Proteq bolus geef ik ook rond afkalven, geeft duidelijk minder problemen. De Proteq bolus is ondersteunend voor de weerstand en helpt bij stess. " 


Kringloop en biodynamisch melkveehouder G. Keurentjes, Rutten
"Wij werken heel graag met de natuur en natuurlijke producten. De producten van Vetius passen precies bij onze manier van werken. Ik gebruik al bijna 20 jaar het vloeibare Fytabest Mikro-biotikum voor de weerstand van de koe en kalf. De laatste jaren gebruik ik de Proteq bolus bij vroege uierproblemen. De samenstelling van de Proteq bolus met natuurlijke ingrediĆ«nten spreekt mij erg aan. De combinatie met Derminal UierZorg olie is heel erg mooi. Al bijna 20 jaar is ons antibiotica gebruik 0."  

> Op de Blog  een uitgebreid interview met G. Keurentjes door de WUR. Hieronder staat tevens een inspiratiefilmpje met G. Keurentjes van het Bedrijfsnetwerk Biologische Zuivel van Koeien. 


Melkveehouder D. Platje, Veenhuizen: "Voor de weerstand of het celgetal geef ik al meer dan 15 jaar Mikro-biotikum, dat zegt wel genoeg. Ik vind Derminal UierZorg mooi spul. Een paar dagen smeren, of soms iets langer, geeft een zachter uier. Ik ben er erg tevreden over"De contactgegevens van bovenstaande gebruikers van Vetius producten zijn bij ons bekend. Mocht u contact willen opnemen met de melkveehouders, laat het ons weten.
Verkoop uitsluitend online via onze webshop en de dierenarts.

VETIUS: dierzame innovaties voor een gezond koppel